Cand se aplica ingrasamant foliar Cropmax la rosii
Cand se aplica ingrasamant foliar Cropmax la rosii

Cand se aplica ingrasamant foliar Cropmax la rosii


Cand se aplica Cropmax la rosii. Afla ce este si ce contine acest ingrasamant foliar, dar si cand trebuie aplicat la tomatele din gradina ta. Daca vrei sa ai legume sanatoase, care se dezvolta in mod corect, atunci este necesar sa cunosti si aceste lucruri.

Ce este Cropmax si la ce ajuta?

Fertilizator rosii
Fertilizator rosii

Inainte sa aplici acest produs, ar trebui sa stii si ce este, dar mai ales ce poate face pentru tomatele din gradina ta. Ei bine, Cropmax este un extract 100% organic ce poate fi utilizat la o multime de culturi si care stimuleaza dezvoltarea plantelor.

Cropmax ajuta la dezvoltarea rapida a radacinilor, dar si la cresterea frunzelor. Drept urmare, plantele isi ating potentialul biologic de productie mai repede.

Citeste si: Cand se planteaza castravetii. Care este perioada optima?

Beneficiila aplicarii acestui produs sunt multiple si aici mentionam cresterea calitatii produselor, stimularea cresterii, asigurarea timpurietatii, cresterea productiei, dezvoltarea radacinilor, dar si rezistenta plantelor la boli si daunatori.

Foarte important de mentionat este faptul ca acest ingrasamant foliar este un fertilizant ecologic certificat si se poate utiliza fara nicio problema intr-o cultura ecologica. Daca vrei sa ai o gradina ecologica, atunci Cropmax te poate ajuta.

Cand se aplica Cropmax la rosii si ce contine acest ingrasamant foliar

Cand se aplica Cropmax la rosii
Cand se aplica Cropmax la rosii

Cropmax este un produs bogat in macro si microelemente, vitamine, enzime, dar si stimulatori de crestere si polizaharide. Acest produs reprezinta un extract 100% organic.

Iata ce contine Cropmax si de ce se poate utiliza la toate culturile:

 • Aminoacizi organici
 • Enzime vegetale
 • Vitamine vegetale
 • Stimulatori vegetali de crestere (citochinine, auxine, gibereline)
 • Azot (N) – 0.2%
 • Fosfor (P) – 0.4%
 • Potasiu (K) – 0.02%
 • Fier – 220 mg/l
 • Magneziu – 550 mg/l
 • Zinc – 49 mg/l
 • Bor – 70 mg/l
 • Mangan – 54 mg/l
 • Calciu, Cobalt, Nichel, Molibden – 10 mg/l

Cropmax se aplica la rosii atunci cand rasadurile au 5-7 centimetri inaltime. Pentru a aplica acest ingrasamant foliar, amesteca 2.5 ml la 10 litri de apa, pentru o suprafata de 50 metri patrati. Desigur, indicatiile le veti gasi si pe eticheta produsului.

Pe parcursul cresterii tomatelor, se vor face 3 stropiri cu acest ingrasamant foliar, dupa cum se vede si in poza de mai sus. De retinut faptul ca nu trebuie sa aplici Cropmax atunci cand rosiile sunt inflorite si atunci cand rosiile sunt aproape de intrarea in parga sau aproape de coacere.

Citeste si: Cand se uda rosiile din gradina sau solar. Dimineata sau seara?

In acelasi timp, Cropmax se aplica atunci cand pH-ul solului are un nivel ridicat, deoarece microelementele si fosforul se blocheaza, dar si atunci cand temperatura solului este scazuta si activitatea radacinilor se reduce.

Totodata, Cropmax se aplica atunci cand radacinile nu sunt dezvoltate, solul nu este suficient de aerat, dar si cand exista un continut scazut de azot, fosfor, potasiu si molibden.


Like it? Share with your friends!

Cristian P.