Auto

Sfaturi esentiale pentru toti soferii. Nu trebuie sa fii un mecanic experimentat pentru stii cand se fac anumite operatiuni la masina ta. Nu de alta, dar te vom ajuta sa faci economii majore atunci cand vine vorba de intretinerea automobilului tau.

Afla cand se face schimbul periodic de anvelope. Cand este necesar sa schimbi anvelopele de iarna sau cand este timpul sa iti echipezi masina cu anvelopele de vara.

Stii cand se schimba anvelopele uzate? Care sunt semnele care te anunta acest lucru? Noi iti vom spune cum sa procedezi si cand este necesar sa faci un schimb de anvelope pentru automobilul tau.

Te-ai gandit cand este timpul sa schimbi distributi la masina ta? Ei bine, noi iti vom spune cand este momentul si care sunt simptomele care te anunta acest lucru.

De asemenea, vorbim si despre schimbul periodic de ulei sau cand este momentul sa schimbi filtrele masinii tale. O masina intretinuta inseamna o masina care va functiona la parametri optimi.

O sa aducem in discutie si cand este momentul sa faci pregatirea automobilului pentru sezonul cald sau sezonul rece. Ce operatiuni trebuie sa i in vedere pentru a iti pregati masina cum trebuie.

Sfaturi pentru soferii incepatori. Chiar daca esti la inceput, este necesar sa inveti si cei avansati nu o sa te pregateasca in cel mai bun mod. Cel mai sigur o sa afli citind sfaturile noastre, asa ca pregateste-te in mod corect.

Cand este timpul sa faci operatiunile de intretinere ale masinii tale. Invata cum sa ai grija de masina ta si cum sa ii prelungesti durata de viata.