Ce inseamna cand visezi apa. Cum sa interpretezi visele
Ce inseamna cand visezi apa. Cum sa interpretezi visele

Ce inseamna cand visezi apa. Cum sa interpretezi visele


Ce inseamna cand visezi apa. Afla cum sa interpretezi si ce inseamna acest vis din punct de vedere psihologic. Ce iti dezvaluie, de fapt, modul in care apa iti apare in vis si de ce poate fi interpretata ca o avertizare.

Ce inseamna cand visezi apa. Cum sa interpretezi visele – Cuprins:

Ce inseamna cand visezi apa

Ce inseamna cand visezi apa
Ce inseamna cand visezi apa

Ei bine, daca ai visat o apa linistita, acest lucru exprima si starea ta sufleteasca in acest moment. Asadar, apa linistita a unui lac sau a unui ocean inseamna pace, liniste si calm. Ce inseamna cand visezi apa.

In cazul in care apa din visul tau era involburata, atunci este timpul pentru o schimbare in viata ta. Totusi, daca se vede si tarmul, acest lucru anunta si o rezolvare pentru anumite probleme. Tarmul semnifica sfarsitul problemelor, dar si un nou inceput.

Valurile puternice se refera la stresul care ne destabilizeaza viata, iar atunci cand te sperie si te rastoarna ori te acopera, ne simtim coplesiti de probleme. Daca dominam valurile, atunci acestea au o semnificatie pozitiva, deoarece vom triumfa asupra problemelor care ne macina.

In acelasi timp, daca visezi ca esti in mijlocul unei ploi, simti nevoia sa speli o greseala si vrei un inceput curat.

Ce semnificatie are apa murdara sau curgatoare

Lac
Lac

Ce inseamna cand visezi apa. Apa curgatoare, adica o cascada sau un parau semnifica faptul ca trebuie sa ne detasam de anumite probleme sau situatii din viata noastra pentru a le lasa sa se rezolve de la sine. Aceasta apa arata faptul ca avem nevoie de o eliberare.

In schimb, apa murdara are conotatii negative. Aceasta poate semnifica dusmani, anumite necazuri sau suparari prin care treci. Conform batranilor, apa murdara poate semnifica si o boala, dar in acelasi timp si stari precum gelozie, furie, lacomie sau ura.

Totusi, daca visezi ca te ineci, ar fi bine sa iei o pauza de la anumite lucruri pentru ca inseamna ca nu mai faci fata anumitor situatii. Daca scapi din acea apa, inseamna ca vei avea toata energia sa scapi din toate situatiile.

Citeste si: Cand se recolteaza lavanda si care este cel mai bun interval orar

Ce inseamna cand visezi apa adanca? Apa adanca si intunecoasa semnifica pericole nebanuite care urmeaza sa apara. Apa fierbinte semnifica amareala, in timp ce apa rece te anunta ca ai prieteni drepti.

In cazul in care visezi ca te uiti in apa si iti vezi propria imagine, vei avea parte de iluzii si dezamagiri din partea celor apropiati. Daca te afli intr-o barca pe apa, acest lucru semnifica nehotarare.

Daca bei apa calda acest lucru semnifica faptul ca o sa ai probleme cu banii sau probleme personala. Bautul de apa murdara prevesteste o boala.


Like it? Share with your friends!

Cristian P.