Cand incepe Programul Litoralul pentru toti in 2022 
Cand incepe Programul Litoralul pentru toti in 2022 

Cand incepe Programul Litoralul pentru toti in 2022


Cand incepe Programul Litoralul pentru toti in 2022. Temperaturile din termometre cresc parca de la o zi la alta, iar sezonul estival deja bate la usa. Tinand cont de caldura din aceasta perioada, nu este deloc de mirare ca multi romani se gandesc deja la o vacanta la mare.

Daca si tie iti face cu ochiul o vacanta la malul marii, trebuie sa stii ca nu mai este deloc mult pana la debutul Programului “Litoralul pentru toti 2022”. Haideti sa aflam impreuna cand incepe, de fapt, Programul “Litoralul pentru toti 2022” si care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cei care vor sa calatoreasca prin intermediul acestuia la malul marii.

Cand incepe Programul Litoralul pentru toti in 2022 – Cuprins:

Programul Litoralul pentru toti 2022. Cand incepe?

Programul Litoralul pentru toti
Programul Litoralul pentru toti

Programul “Litoralul pentru toti” s-a dovedit a fi de succes in anii precedenti, un numar considerabil de romani alegand sa isi faca vacantele la malul Marii Negre prin intermediul lui. Continuand traditia ultimilor ani, si editia din acest an a programului promite multe. In primul si primul rand, zeci de hoteluri din toate statiunile de pe litoralul romanesc vor participa la program, urmand sa intampine turisti romani din toate colturile tarii.

Mai exact, hotelierii romani pun la dispozitie turistilor un numar de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte. Important pentru multi, pachetele turistice achizitionate prin intermediul Programului “Litoralul pentru toti” pot fi platite si cu vouchere de vacanta. 

Revenind acum la intrebarea de la care am pornit de fapt, trebuie sa va spunem ca Programul “Litoralul pentru toti” 2022 debuteaza in data de 22 mai, urmand a se derula pana la data de 19 iunie. Potrivit unui comunicat emis de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, preturile pachetelor turistice achizitionate prin intermediul acestui program vor fi cu pana la 70% mai mici decat in varful sezonului. 

In cazul in care sunteti descurajati de faptul ca Programul “Litoralul pentru toti” 2022 incepe atat de devreme, inca din data de 22 mai, nu putem decat sa va spunem sa aruncati o privire asupra prognozelor meteo din aceasta perioada.

Temperaturile de la malul marii cresc de la o zi la alta, clima din Romania schimbandu-se destul de mult in ultimii ani. In plus, reducerile practicate de hotelieri in aceasta perioada ar trebui sa ii incurajeze pe multi romani sa isi faca vacanta la malul marii si in extrasezon!

Cazinoul din Constanta
Cazinoul din Constanta

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc evidentiaza acelasi lucru, transmitand ca turistii au toate motivele pentru a isi face vacantele la Marea Neagra si in extrasezon: “plajele si statiunile nu sunt atat de aglomerate, vremea este foarte frumoasa si, poate cel mai important argument, preturile sunt mult mai mici decat in lunile iulie si august”. 

Asa cum spuneam si mai devreme, Programul “Litoralul pentru toti” este unul dintre cele mai de succes programe desfasurate de autoritatile din tara noastra. Programul a ajuns in acest an la cea de-a 40-a editie, devenind deja un adevarat program de traditie pentru turismul romanesc. In plus, “Litoralul pentru toti” este singurul program social din Romania care este sustinut integral de mediul afacerilor, respectiv de patronatele hoteliere din tara noastra.

Citeste si: Cand se face inspectia tehnica periodica (ITP) si la cat timp se repeta

Cel mai ieftin pachet turistic oferit prin Programul “Litoralul pentru toti” 2022 este reprezentat de o noapte de cazare fara mic dejun, care incepe de la un pret minim de 34 de lei pe persoana. Pachetul este valabil pentru o unitate de cazare de 3 stele si este disponibil pentru un sejur de cel putin 5 nopti de cazare.

Turistii care isi doresc un regim all-inclusive vor plati preturi incepand de la 160 de lei de persoana pe noapte la un hotel de 3 stele. In aceasta situatie, pachetele sunt disponibile pentru sejururi de cel putin 3 nopti de cazare. La fel ca si in anii precedenti, pachetele turistice pot fi achizitionate cu vouchere de vacanta. 


Like it? Share with your friends!

Cristian P.